Blanka Šverko
View listings
Send inquiry

About me

Rođena sam 1989. godine i odrasla u sunčanom i turistički prenapučenom gradu Pula, smještenom u veoma posjećenoj i atraktivnoj regiji Istra.Nakon što sam maturirala 2008. godine za poslovnu tajnicu srednje Ekonomske škole u Puli, krenula sam laganim stopama u trgovačke vode, te time i spoznala istinski smisao kupnje i prodaje, a to je obostrano zadovoljstvo. Kroz studij uz rad na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli na smjeru Kulture i turizma, stekla sam mnogobrojna poznanstva i iskustvo sa nekretninama, aliu turizmu i u direktnoj komunikaciji sa stranim tržištima.
Posljednjih godina vodila sam turističku agenciju i bavila se upravljanjem nekretnina, te sam kroz upornost i brigu o kućama za odmor i samom zadovoljstvu vlasnika i klijenata, spoznala koliko sam zapravo razvila interes za nekretninama i veselje u radu sa ljudima. Raduju me svakodnevni novi izazovi, a ponajviše zadovoljstvo i osmjeh na licu kupca u trenutku njihove odluke i spoznaje za kupnjom idealne nekretnine.Kako bih se što više približila radu sa nekretninama i direktnom kontaktu sa judima, za temeljno znanje i iskustvo u prodaji sa nekretninama izabrala sam veoma jaku i stručnu agenciju Dogma nekretnine.
Veoma sam komunikativna i pristupačna osoba koja u svom radu sa ljudima pristupa prvenstveno sa srcem, smatram da izbor nove nekretnine nije samo pitanje promjena stambene lokacije, nego već kompletno novi start up vašeg života.
Svoje slobodne trenutke provodim sa svojom curicom, te i uz svoju obitelj opuštajući se na obali plavog morasa pogledima na predivnu zelenu prirodu i čisto plavetnilo mora.
Ukoliko želite biti baš Vi i samo Vi na prvom mjestu u odabiru ili prodaji idealne nekretnine uz borbu iskrenog i ustrajnog agenta obratite mi se s povjerenjem i Dogma agent biti će uz Vas!
Samo Vaš agent Blanka Šverko!

 

Agent listings

Wyświetlonych: 1 - 20z84 listings
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking 'Accept', you accept all cookies.