Lorena Kogej Pośrednik z licencją
Telefon komórkowy
091/738-7200
Pokaż oferty
Wyślij zapytanie

About me

S više od petnaest godina iskustva u poslovanju nekretninama, moja predanost klijentima i duboko razumijevanje lokalnog tržišta čine me pouzdanim partnerom u vašoj potrazi za savršenim domom ili investicijskom prilikom. Rođena u Istri, živim i dišem ovu regiju, što mi omogućuje ne samo stručnost u poslu već i osobnu povezanost s područjem.

Moje iskustvo bivše voditeljice škole za obrazovanje odraslih donosi organizacijske i komunikacijske vještine koje su ključne u dinamičnom svijetu nekretnina. S težnjom da svaki korak u procesu kupnje ili prodaje nekretnine bude glatko proveden, moj cilj je osigurati vaše potpuno zadovoljstvo.

U slobodno vrijeme, uživam u čitanju, putovanjima i istraživanju novih područja. Smatram da je stalno usavršavanje neophodno, stoga se redovito educiram kako bih uvijek bila korak ispred u dinamičnom svijetu nekretnina.

Sa 29 godina braka i dvoje odrasle djece, moji korijeni čvrsto su utkani u ovu zajednicu. Kroz godine truda i rada, postala sam Dogmin agent godine od 2016. nadalje, što je za mene ne samo priznanje, već i obveza da nastavim pružati vrhunsku uslugu.

Agent listings

Wyświetlonych: 1 - 20 do 897 Oferty
Ta strona używa plików cookie i podobnych technologii, aby zapewnić Ci jak najlepsze wrażenia z użytkowania, w tym w celu personalizacji reklam i treści. Klikając "Akceptuję", akceptujesz wszystkie pliki cookie.