Lana Blažević
View listings
Send inquiry

About me

Rođena u Zagrebu gdje sam se školovala i živjela te radila razne poslove kroz privatno poduzetništvo, a dugi niz godina i u osiguravajućoj kući. Kako mi je oduvijek bila želja živjeti na moru, želja mi se ispunila prije pet godina preseljenjem u Rijeku. Kako sam poduzetničkog duha, vrlo brzo sam započela svoju karijeru u poslovanju s nekretninama te sam kroz to vrijeme stekla mnogo znanja i iskustva te puno zadovoljnih klijenata sa kojima sam i nakon obavljenog posla rado u kontaktu i na pomoći. Ovo je za mene životni stil, posao koji volim i živim, a svojim klijentima se posvećujem u potpunosti kako bi im stresni proces pronalaska idealnog doma prošao čim mirnije. 
Slobodno vrijeme volim provoditi u krugu prijatelja i obitelji, na putovanjima, koncertima, u kazalištu, izletima i šetnjama u prirodi sa psom.  
 

Agent listings

Wyświetlonych: 1 - 20z141 listings
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking 'Accept', you accept all cookies.