Leonida Meglaj
View listings
Send inquiry

About me

Moje ime je Leonida Meglaj, licencirana sam agentica posredovanja u prometu nekretninama, koja se nakon dvadesetogodišnjeg iskustva u industriji ljepote te mnogobrojnih poslovnih putovanja po svijetu, odlučila na još veći izazov, a to je u potpunosti promijeniti način života te ponovno učiti i razvijati se u vrlo ozbiljnom poslovnom okruženju.

Bila je to svojevrsna životna prekretnica koja se ispostavila pravilnim odabirom.

U trenutku odabira, kao početnik tražila sam agenciju koja će mi biti dobar vjetar u leđa, a to sam pronašla upravo u Dogmi.

Vjerujem u osobni odnos prema klijentima, važne su mi njihove individualne potrebe i trudim se stvoriti povjerenje pa nije rijetkost da mi klijenti postanu i vrlo dragi prijatelji budući da u meni nađu oslonac za pomoć pri rješavanju i donošenju važnih životnih odluka. Nikada mi nije bilo strano raditi s ljudima iz cijeloga svijeta pa se vrlo često nalazim u situacijama da mijenjam jezike iz razgovora u razgovor. Volim tu dinamiku!

Ulagati u nekretnine vrlo je važan i životno ozbiljan potez pa smatram da je pritom krucijalno imati dobru podršku i zato sam jako zadovoljna jer u Dogmi imam sigurnog partnera za sve moje klijente. Uz takav vjetar u leđa kupoprodajni proces ne može proći drugačije nego “stress- free” te mi se slobodno obratite s povjerenjem.

Agent listings

Wyświetlonych: 1 - 20z126 listings
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking 'Accept', you accept all cookies.