Claudio Mezzalira
View listings
Send inquiry

About me

Već dugi niz godina aktivan sam u svijetu nekretnina. 
S obzirom na to da živim u atraktivnoj turističkoj destinaciji, kontinuirano pratim tržište i razvoj turizma. Ljubav prema nekretninama naslijedio sam od obitelj, zajedno s kojom se dugi niz godina bavim iznajmljivanjem turističkog smještaja. Sada, nakon višegodišnjeg  iskustva i predanog rada, spreman sam ta ista iskustva i znanja dati na uslugu svojim klijentima i pomoći im pri donošenju jedne od najvažnijih životnih odluka.
Veoma sam otvorena i komunikativna osoba te poslu pristupam s maksimalnom profesionalnošću. Budući da moja motivacija počiva na poslovnim izazovima i želji za stalnim usavršavanjem, svoju karijeru odlučio sam graditi u najvećoj agenciji za nekretnine u Hrvatskoj. 
Želje, očekivanja i vizije klijenata služe mi kao vodilja kako bih njihove snove pretvorio u stvarnost, a njihovo visoko zadovoljstvo moj je glavni cilj i izazov.
 

Agent listings

Wyświetlonych: 1 - 20z359 listings
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking 'Accept', you accept all cookies.