David Roce Pośrednik z licencją
Telefon komórkowy
099/759-1558
Pokaż oferty
Wyślij zapytanie

About me

Radom u ugostiteljstvu i kasnije u trgovini posljednjih dvadeset godina stekao sam veliko radno iskustvo i mnoga poznanstva.
Posljednjih nekoliko godina postajem stručni i iskusni agent za posredovanje u kupoprodaji nekretnina s velikim entuzijazmom i posvećenošću. Moj glavni cilj je pružiti vrhunsku uslugu klijentima i osigurati da njihove potrebe i želje budu ispunjene.
Moje vještine pregovaranja su izvrsne, te se trudim ostvariti najbolje uvjete za svoje klijente. Također, pružam im stručno savjetovanje o cijenama, pravnim pitanjima i postupcima vezanim za kupoprodaju nekretnina kako bi se osigurala sigurna i transparentna transakcija.
Bilo da se radi o prodaji ili kupnji stambene nekretnine, komercijalnog prostora ili zemljišta, ja sam tu da vam olakšam cijeli proces. Svojim znanjem, stručnošću i predanošću, vodit ću vas kroz svaku fazu, od pronalaska idealne nekretnine do zatvaranja uspješne transakcije.
Ako tražite pouzdanog agenta za posredovanje u kupoprodaji nekretnina koji će se brinuti o vašim interesima, slobodno me kontaktirajte. Radujem se suradnji i pružanju najbolje usluge koju zaslužujete.
U slobodno vrijeme volim putovati I istraživati nove destinacije.

 

Agent listings

Wyświetlonych: 1 - 20 do 177 Oferty
Ta strona używa plików cookie i podobnych technologii, aby zapewnić Ci jak najlepsze wrażenia z użytkowania, w tym w celu personalizacji reklam i treści. Klikając "Akceptuję", akceptujesz wszystkie pliki cookie.