Luka Goršćak - Karlovac
Telefon komórkowy
095/309-8007
Pokaż oferty
Wyślij zapytanie

About me

Moje ime je Luka Goršćak, i s ponosom ističem svojih sedam godina iskustva u vojsci. Moj rad u vojsci bio je ključan za razvoj mojih vještina vođenja i održavanje profesionalnog odnosa. Uz to, razvio sam iznimnu sposobnost učinkovite komunikacije koja mi pomaže uspostaviti čvrst kontakt s klijentima.

Važno mi je slušati i razumjeti potrebe klijenata kako bih im pružio personaliziranu podršku tijekom cijelog procesa pronalaženja idealne nekretnine.

Moja visoka motivacija je pokretačka snaga koja me vodi u postizanju izvrsnih rezultata. Strastveno se posvećujem svakom zadatku i uvijek sam spreman pružiti najbolje usluge klijentima. Moj cilj je osigurati da se svaka transakcija obavi profesionalno i da klijenti budu potpuno zadovoljni.

Fleksibilnost je ključna karakteristika koju donosim u svoj rad. Razumijem da svaki klijent ima jedinstvene potrebe i želje, stoga se prilagođavam različitim situacijama kako bih pronašao najbolje rješenje za svakog pojedinog klijenta.

S veseljem vam pružam vrhunsku uslugu i podršku u svijetu nekretnina. Kontaktirajte me kako bismo zajedno ostvarili Vaše ciljeve i pronašli savršenu nekretninu! 

Agent listings

Wyświetlonych: 1 - 20 do 57 Oferty
Ta strona używa plików cookie i podobnych technologii, aby zapewnić Ci jak najlepsze wrażenia z użytkowania, w tym w celu personalizacji reklam i treści. Klikając "Akceptuję", akceptujesz wszystkie pliki cookie.